Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Blog
Rutina - pomocník ve správné vlasové péči Rutina - pomocník ve správné vlasové péči
Slyšeli jste někdy slogan - „jste to co jíte?“ Strava má velký vliv nejen na dobré zažívání, ale i na to, jak máte kvalitní vlasy, pleť a jak vám rost... číst celé
Jedinečné vlastnosti Biopolymeru P3HB Jedinečné vlastnosti Biopolymeru P3HB
Zajímá Vás, co je to Biopolymer? Jak působí, z čeho se vyrábí a jak se týká našich produktů? Přečtěte si náš článek. číst celé
Padání vlasů Padání vlasů
Prevence je základ. Je důležité vlasovou pokožku řádně čistit vhodně zvolenými, šetrnými kosmetickými přípravky. Měli bychom dbát také na její hydrata... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Tereze Kosákové, se sídlem Lískovecká 2703, Frýdek-Místek, 73801, IČ: 05372917, zapsaná u Městského úřadu ve Frýdku-Místku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Rutina - pomocník ve správné vlasové péči
Rutina - pomocník ve správné vlasové péči
Slyšeli jste někdy slogan - „jste to co jíte?“ Strava má velký vliv nejen na dobré zažívání, ale i na to, jak máte kvalitní vlasy, pleť a jak vám rost... číst celé
Jedinečné vlastnosti Biopolymeru P3HB
Jedinečné vlastnosti Biopolymeru P3HB
Zajímá Vás, co je to Biopolymer? Jak působí, z čeho se vyrábí a jak se týká našich produktů? Přečtěte si náš článek. číst celé
Padání vlasů
Padání vlasů
Prevence je základ. Je důležité vlasovou pokožku řádně čistit vhodně zvolenými, šetrnými kosmetickými přípravky. Měli bychom dbát také na její hydrata... číst celé
Seboroická dermatitida vs. lupénka
Seboroická dermatitida vs. lupénka
Uvažujete proč vás svědí, nebo pálí vlasová pokožka? Ve většině případů je původcem dlouhodobě neřešený problém. S tím souvisí i špatná péče o vlasovo... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Lískovecká 2703
738 07 Frýdek-Místek

Kontakty
(Po-Pá, 9-16 hod.)
© HeadSpa
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz